Gepubliceerd: 23 april 2020

Annulering 70e Allegorische Optocht

Na aanleiding van de persconferentie dinsdagavond jl. hebben wij als VVV bestuur besloten de 70e Allegorische Optocht te annuleren. De onzekerheid van de crisis, tezamen met de aankondiging dat er tot 1 september 2020 geen evenementen mogen plaatsvinden, heeft dit ons doen besluiten.

Volgens ons is het niet verantwoord om bouwgroepen bij elkaar te laten komen om te starten met de bouwwerkzaamheden vanaf juni en daarbij lijkt het ons niet mogelijk om duizenden bezoekers naar Sint Nicolaasga te laten komen op 3 september 2020.

Door dit bericht nu al te publiceren hopen we duidelijkheid te verschaffen aan bouwers, vrijwilligers, sponsoren en bezoekers.

Deze afgelasting van de 70e Allegorische Optocht hoeft geen consequenties te hebben voor de Sint Nykster Merke in het algemeen.
Als VVV bestuur zijn we momenteel in overleg met de horeca en de gemeente om een alternatief Merke programma samen te stellen.

Indien er zich tussentijds nog ontwikkelingen voordoen dan zal dat op onze website bekend gemaakt worden.

Terug naar berichtenoverzicht

Hoofdsponsors

Techniek & Design door Somar Webdesign St.Nicolaasga
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram